Creativeicons

CreativeICONS

Influencers

Samarbeten

Utförda projekt

Föreläsare, författare och poddare

NAVID MODIRI

Navid tror på det nyfikna samtalet som en väg till innovation, integration och samarbete.

Frilansskribent och författare

Manne Forsberg

Forssbergs debutbok Kukbruk släpptes 2004 och är ett försök att erbjuda ett samtalsunderlag kring sexualitet, kärlek och mansroller för unga män. Boken har blivit översatt till ett flertal språk

programledare och skådespelare

NISSE EDWALL

Nils Johan "Nisse" Edwall är en framstående svensk moderator, konferencier, programledare och författare. Med sin imponerande erfarenhet och expertis inom branschen har Nisse Edwall blivit välkänd för sin förmåga att leda och engagera publiken på olika evenemang.

FÖRELÄSARE & PROGRAMLEDARE

CHARBEL GABRO

Charbel Gabro, är den prisbelönte talaren som älskar att beröra – och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper Charbel tag i frågor om mångfald och inkludering genom forskning samt egna erfarenheter som flykting.

Skådespelare och sångare

Reuben Sallmander

Ruben Sallmander är en framstående svensk skådespelare som har imponerat publik och kritiker med sin mångsidiga talang och starka närvaro på scen och skärm.

Programledare

RICKARD OLSSON

Rickard Ohlsson är en skicklig och omtyckt svensk programledare som har gjort sig känd för sin närvaro på skärmen och sin förmåga att engagera tittare. Han har med sin karisma och professionella framtoning tagit rollen som programledare till en ny nivå och blivit en välkänd ansikte i underhållningsbranschen.